Bambu Nasıl Kıvrılır?Tarım Haberleri – Türkiye Tarım Haberleri İnternet Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:09

Bambu Nasıl Kıvrılır?

Bambu Nasıl Kıvrılır?
Son Güncelleme :

08 Temmuz 2021 - 10:21

289 views

Bambunun ev içerisinde ve bahçelerde yetiştirilmeye uygun olan türlerini rahatlıkla çiçekçilerde, ofis içlerinde, gölgelik balkon alanlarda, bahçelerde görebilirsiniz demek mümkün olabilir. Bambunun pek çok farklı modern şık olarak farklı ortamlar içerisinde kullanımını görmüşsünüzdür.


Bambular dekoratif olarak farklı şekillerde kullanılabilen bitki türlerinden biri olarak dikkat çekiyor.


Bambu bitkileri düz çubuk şekillinde kullanılabilirken bambu bitkisinin çeşitli ortamlar içerisinde kıvrılarak da kullanıldığını görmüşsünüzdür. Özellikle ev içerisinde bambu yetiştiriciliğe yapan kişiler tarafından bambu nasıl kıvrılır sorununu araştırıldığını söylemek mümkün olabilir.


Bambunun kıvrılması farklı yöntemler kullanılarak gerçekleştirilebilir bambu bitkinizi kıvıracaksanız bu işlemi bitkiye zarar vermeden yapmaya dikkat etmeniz gerektiğini söylemek mümkün olabilir.


Bambular evde yetiştirilen 2 farklı tür olarak görülebilir dal olarak vazo içerisinde yetiştirilen bambu türleri ve piramit şeklinde toprak veya seramik içerisinde yetiştirilmesi mümkün olan türler. Ülkemiz içerisinde bambular genellikle bu iki türde görülür gerek hediye olarak gerek ise yetiştirmek için sıklıkla tercih edilebilen bitkiler arasında bulunur.
Bambuların farklı yöntemler ile bükülebileceğini de söyleyebiliriz.