Gübretaş Gübre Fiyatları - Güncel Gübretaş Gübre FiyatlarıTarım Haberleri – Türkiye Tarım Haberleri İnternet Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 06:56

Gübretaş Gübre Fiyatları – Güncel Gübretaş Gübre Fiyatları

Gübretaş Gübre Fiyatları – Güncel Gübretaş Gübre Fiyatları
Son Güncelleme :

22 Şubat 2022 - 14:04

90 views

1952 yılından bu yana tarım sektöründe hizmet veren ve verim – kalite anlamında büyük katkı sağlayan öncü gübre firmalarından biri olan Gübretaş, 2022 yılı gübre fiyatlarının ne kadar olduğu üreticilerimiz tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yerini alıyor. Sunduğu verim ve kalite sayesinde pek çok üreticimiz, tarımsal üretim yaparken Gübretaş marka gübre alarak gübreleme işlemini gerçekleştiriyor.

 Hem imaj hem de kalite olarak alıcıda sağlam bir vizyona sahip olan Gübretaş gübre fiyatları nedir? Kuruluşundan bu yana gübre üretiminde öncü adımlara sahip olan Gübretaş, ülkemizde ilk kompoze gübre üretimini gerçekleştirerek büyük bir ilke imza attı. Bilinçli tarım hareketini destekleyen ve bu konuda çalışmalar yürüten Gübretaş gübre fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor.

Gübre fiyatlarında olan artışın 2021’in ikinci yarısında oldukça hızlı bir yükselişe geçtiğini söyleyebiliriz. Gübre fiyatları yeni yıla girilmesi ile birlikte tekrar güncellenerek fiyat artışı yaşanmıştır. Ancak bazı gübre firmaları, belli günlerde geçerli kampanyalar ve fiyat indirimi yaparak üreticilerin yüzünü güldürüyor. Yeni yılla gelen zamlı fiyatları, günlük olarak değiştiren firmalardan biri de Gübretaş’tır.

Gübretaş Üre Fiyatları

Şubat ayı Gübretaş gübre fiyatları;

Gübretaş Gübre İsmiKgFiyatı
Üre Gübresi (%46 Azot)50 kg1000 TL
18 46 DAP Katı Gübre50 kg1050 TL
15 15 15 Kompoze Gübre50 kg700 TL
20 20 0 Kompoze Gübre50 kg850 TL
Amonyum Sülfat %21 N5 Kg290 TL
Potasyum Sülfat Gübre25 Kg550 TL

Gübre fiyatları, satın aldığınız satıcılarda farklılık gösterebilir. Perakende satış yapan yerlerde fiyatlar daha uygun olabilir. Genel olarak Gübretaş gübre fiyatlarında son durum bu şekilde. 2022 gübre fiyatları hakkında daha kesin ve güncel bilgi için gübre satın aldığınız firmalara sorabilirsiniz. Ayrıca gübre satın almadan önce hangi gübreyi alacağınız, ne zaman uygulayacağınız ve nasıl uygulayacağınızı bilir kişiye sorarak yapın.

Yanlış uygulanan gübre bitkinizin verimini artırmak yerine daha da azaltabilir. 2021 gübre fiyatları, gübre fiyatları 2022, Gübretaş gübre fiyatları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için sitemizdeki diğer gübre haberlerini okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.